Българските политици поздравиха мюсюлманите по случай Курбан байрам. Президентът Румен Радев

...
Българските политици поздравиха мюсюлманите по случай Курбан байрам. Президентът Румен Радев
Коментари Харесай

Българските политици поздравиха мюсюлманите по случай Курбан байрам

Българските политици поздравиха мюсюлманите по случай Курбан байрам. 

Президентът Румен Радев поздравява българската мюсюлманска общественост във връзка настъпването на празника Курбан байрам. Това заяви прессекретариатът на президента.

Той насочва пожелания за здраве, мир и благополучие на всички празнуващи и техните близки, изразявайки увереност, че българското общество ще продължи да съхранява традициите в името на толерантността, разбирателството, добруването и напредъка на българския народ.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ поздрави от парламентарната естрада всички мюсюлмани с Курбан байрам и пожела здраве, благодат и благополучие от името на Движението и от свое име.


Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел поздрави мюсюлманската общественост в България по случай празника Курбан Байрам. Тя насочи своето приветствие във Facebook. 

" Поздравявам мюсюлманската общественост в България с празника Курбан Байрам! Нека домовете и сърцата бъдат изпълнени с мир, добрина, съгласие и благополучие ", написа Габриел. 



Поздравявам всички другари мюсюлмани във връзка празника Курбан байрам, написа във фейсбук водачът на ГЕРБ Бойко Борисов . „ Горд съм, че България и българският народ са образец за приемливост, съгласие и почитание към един към различен “, отбелязва той. 

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР